Izazov

Graphic and Digital design | Art Directons

usluge

Graphic design, Prepress, Art Directons

tim

Igor Adamović

Graphic design, Prepress, Art Directons

studija slučaja

Real Estate Magazin

Magazin Real ESTATE je lifestyle magazin koji se prvenstveno bavi temama iz sveta nekretnina, luksuznih brendova i profesija. Kroz svoje štampano i digitalno izdanje, magazin pruža snažnu povezanost tržišta i krajnjih korisnika.

Dvojezično (srpski/engleski) izdanje magazina Real ESTATE predstavlja krajnji izvor informacija za investitore koji nameravaju da ulažu u nekretnine u Srbiji, region Balkana, ali i širom sveta. Pored bogatog portfolia nekretnina, svako izdanje će pratiti poslednje trendove iz sveta nekretnina, dizajna, prikazivati primere uspešnih investicija, atraktivnih turističkih destinacija, kroz reportaže i intervjue sa vodećim ličnostima iz poslovnog sveta i show biznisa.

„Control Creative tim se dokazao kao neprocenjiv u podršci i inspiraciji koja je pružena našoj kompaniji. Ne samo da naš magazin i marketinški materijal izgleda odlično, već smo neprestano dobijali kvalitetne povratne informacije, a i rezultati su više nego zadovoljavajući. Prevazišli su naša očekivanja, ispoštovali su svaki postavljeni rok, a kvalitet obavljenog posla je bio izuzetan. Veoma smo zadovoljni i toplo preporučujemo svim firmama da sarađuju sa njima.“

M.Sc Jelena Kovačević

GLAVNI I ODGOVORNI UREDNIK Real Estate Magazin