Pomažemo kompanijama da unaprede poslovanje sa jasnim uvidima u tržište, pozicioniranjem, kreativom i digitalnom tehnologijom_

Kompanija Control Creative je “full service” kompanija koja se bavi strategijom, pozicioniranjem i kreativnošću. Živimo i radimo u Beogradu, Srbiji. Specijalizovani smo za strateški marketing, razvoj brendova, komunikaciju i visoko standardizovan pristup grafičkom i digitalnom dizajnu.

Upravljački tim

Igor ADAMOVIĆ 

OSNIVAČ, Kreativac

Igor je osnivač kompanije Control Creative i kreativna osoba u svom srcu i umu. Strastven je za jednostavnost i efikasnost grafičkog i digitalnog dizajna. Tokom godina samostalnog rada postao je u potpunosti fokusiran na pružanje jedinstvenih rešenja i dizajn izvrsnosti.
Igor je otvorena i direktna osoba, veliki ljubitelj boja, inspirativan stručnjak za spremanje jagnjetine i obožavalac PostPunk serifnih fontova.

  

Nenad ANTIĆ 

PARTNER, Strategija

Nenad se pridružio kompaniji Control Creative nakon više od 15 godina rada u multinacionalnim kompanijama na različitim rukovodećim pozicijama. Njegova polja ekspertize su marketing, poslovna strategija i ljudski resursi. Nenadovo kritičko oko nadgleda sve što izlazi iz agencije i on blisko sarađuje sa našim klijentima kako bi se uverili da se ispunjavaju sve potrebe i očekivanja.
Nenad je veliki obožavalac planina, entuzijasta inženjer zvuka i fan čitanja knjiga.